Kalamiehet ry
EtusivuYhdistysTapahtumiaUutisiaJäsenasiatValokuviaLinkitOta yhteyttä
Työpaikat
Uudenmaan Kalatalousyhteisöjen liitto ry hakee määräaikaista työntekijää       

 
Työpaikan kuvaus

Uudenmaan Kalatalousyhteisöjen liitto ry on maakunnallinen kalatalouden neuvontajärjestö. Toimialueemme on pääasiallisesti Uusimaa.  Jäsenistömme koostuu vesialueiden omistajista, kalastusalueista, kalastusyhdistyksistä ja -seuroista. Tehtäviimme kuuluu kalatalouteen liittyvän neuvonnan lisäksi kalanvälitys ja – kasvatustoiminta.

Tehtäviisi kuuluu

Haemme työntekijää kalanistutuksiin kaudelle 2018. Työaika on arviolta noin 3 - 4 kuukautta. Istutustoiminta ajoittuu pääasiassa huhtikuun - lokakuun väliselle ajalle. Tehtävään kuuluu kalojen nouto eri kalankasvattajilta ja niiden toimittaminen vastaanottajille tilausten mukaisesti. Pääasialliset istukaslajimme ovat kirjolohi, kuha ja siika. Toimitamme mahdollisuuksien mukaan myös muita jäsenistömme / asiakkaiden tilaamia kalalajeja. Istutustoimintaan liittyy oleellisesti myös kalatalousneuvonta, jota teemme jatkuvasti istutustoiminnan ohessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Sinulla on alalle soveltuva koulutus sekä kokemusta kalankuljetuksiin ja kalatalousneuvontaan liittyvistä tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassaolevaa kalankuljetuslupaa (AVI) sekä vähintään Be-luokan ajokorttia. Kalatalousyhteisöjen liitolla on oma kalankuljetuskalusto. Istutustoimintaa tulee varautua tekemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Aluetuntemus katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Aki Laitila, p. 0400 460 879. Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 5.12.2017 mennessä sähköpostitse osoitteella: toimisto@uudenmaankalatalous.fi

Valtion (esim LUKE, ELY) työpaikat ilmoitetaan nykyään vain Valtiolle.fi-sivuston kautta: 
https://www.valtiolle.fi/fi-FI

Etusivu
Yhdistys
Tapahtumia
Uutisia
Jäsenasiat
Työpaikat
Valokuvia
Linkit
Ota yhteyttä