Kalamiehet ry
EtusivuYhdistysTapahtumiaUutisiaJäsenasiatValokuviaLinkitOta yhteyttä
Työpaikat

 Savon Taimen Oy hakee tuotantojohtajaa         

 

Työpaikan kuvaus

Savon Taimen Oy (www.savontaimen.fi) on kalanviljelyalalla toimiva yritys, joka kasvattaa lohikalojen poikasia jatkokasvatukseen ja kalavesien hoitoon sekä elintarvikekalaa. Yhtiöryhmäämme kuuluvat lisäksi Hanka-Taimen Oy, Sulkavan Taimen Oy, Oy Loviisan Smoltti Ab, Napapiirin Kala Oy sekä Savo Lax Oy. Yhtiöryhmän liikevaihto on n. 9 miljoonaa euroa.

Haemme nyt yhtiön hallintoon Rautalammille asiakaskeskeistä ja tavoitehakuista tuotantojohtajaa.

Tehtäviisi kuuluu

Vastaat tuotantojohtajana ensisijaisesti yhtiöryhmän poikastuotannosta. Toimenkuvaan liittyy mm. myyntiä, tuotannon tehokkuuden kehittämistä sekä tuotekehitystoimintaa muiden ammattilaistemme kanssa. Kehität aktiivisesti asiakas- ja sidosryhmäsuhteita ja teet tiivistä yhteistyötä tuotannon kanssa.

Tarjoamme sinulle

Sinua odottaa monipuolinen ja vastuullinen tehtäväkokonaisuus Suomen suurimman kalanpoikastuottajan palveluksessa. Pääset näköalapaikalle kehittämään suomalaista elinkeinokalataloutta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. kalabiologi tai iktyonomi) tai vankkaa kokemusta kalankasvatuksesta tai muusta eläintuotannosta. Ymmärrät biologisia prosesseja ja tuotantotaloutta. Sinulla on myös hyvät johtamis- ja vuorovaikutustaidot, yhteistyökykyä, aktiivinen ja asioihin tarttuvaa työskentelyote sekä kielitaitoa (mm. ruotsi, englanti).

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Yrjö Lankinen (puh. 0400-927194). Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme jättämään 30.9.2017 mennessä sähköpostitse osoitteella:

yrjo.lankinen@savontaimen.fi.

 

 


Valtion (esim LUKE, ELY) työpaikat ilmoitetaan nykyään vain Valtiolle.fi-sivuston kautta: 
https://www.valtiolle.fi/fi-FI

Etusivu
Yhdistys
Tapahtumia
Uutisia
Jäsenasiat
Työpaikat
Valokuvia
Linkit
Ota yhteyttä